Tegels eruit, gratis plantjes erin

Haal tussen 21 en 31 oktober minimaal 4 tegels uit uw tuin (formaat 30x30 cm), lever deze in bij Welkoop Putten of Kwekerij en Tuincentrum A. Petersen en krijg daar een paar prachtige plantjes voor terug. Zo simpel kan het vergroenen van uw tuin zijn.

Waarom plantjes in plaats van tegels?

Uit onderzoek blijkt dat we blij worden van een groene omgeving. En wanneer dat nog niet reden genoeg is: regenwater wil graag de grond in, dat kan met plantjes in de tuin. Zo voorkomt u dat het regenwater over straat kolkt door een overbelast riool of bij u thuis over de drempel stroomt.

Nog meer tegels eruit

Wanneer u enthousiast bent en er nog meer tegels uit wilt halen, dan kan dat natuurlijk ook. Lever er minimaal 4 in bij Welkoop Putten of Kwekerij en Tuincentrum A. Petersen. Heeft u meer tegels gewipt dan u kunt tillen? Laat de rest dan op donderdag 30 oktober bij u thuis ophalen door de tegeltaxi. Hoe de tegeltaxi precies werkt leest u op www.putten.nl/tegelwippen.

Subsidietip

En dan als laatste tip: voor veel groene maatregelen bij u in de tuin zijn er subsidies te krijgen. Benieuwd waarvoor u in aanmerking komt? Kijk dan eens op www.putten.nl/natuurengroen en ontdek of er ook een interessant potje met geld voor u bij zit.

Vragen?

Gemeentehuis, Fontanusplein 1

Jan Jaap van den Hoek

(0341) 359 611

info@putten.nl

www.putten.nl/tegelwippen