Putten Bomendorp

Putten Bomendorp groeit!

Het initiatief ‘Putten Bomendorp’ is in nauwe samenwerking ontstaan tussen de gemeente, Bedrijvenkring Putten en de VVV. Met de keuze voor het thema Putten Bomendorp willen voornoemde partijen de komende tijd aan de slag om Putten nog beter op de kaart te zetten.

Logo van Putten BomendorpNergens in Nederland vind je een uniek Bomendorp zoals ons eigen Putten. Zo vind je hier het Sprielderbos en Speulderbos: een van de oudste bossen van Nederland met de dansende bomen, de prachtige bosbeelden en de kolossale ‘woudreuzen’. Ook Landgoed Schovenhorst met de bijzondere bomentuin en bostoren zorgt voor een unieke belevenis.

Maar we willen meer! De toerist laten ervaren dat ze echt in een Bomendorp zijn.

Gezamenlijk willen we de toerist een unieke ‘Bomendorp ervaring’ geven. Zo zou het mooi zijn als de toerist dit bij aankomst al herkent in bijvoorbeeld de aankleding van de rotondes en de invalswegen. Op dit moment neemt de gemeente de mogelijkheden voor Putten Bomendorp al mee in de besluitvorming voor de renovatie van de Garderenseweg en de Stationsomgeving.

De groei van Putten Bomendorp is dus merkbaar! Onlangs zijn het logo, de website en de Facebookpagina van Putten Bomendorp gelanceerd. Graag nodigen we iedere Puttense ondernemer uit iets te bedenken wat zijn/haar bedrijf linkt aan Putten Bomendorp. Dit kan kenbaar gemaakt worden bij het publiek via een label (gratis te verkrijgen) en via de website van Putten Bomendorp. Hierbij kun je denken aan het organiseren van een evenement, of het leveren van een bijpassend product en/ of dienst. Op deze manier kunnen we de toerist continu herinneren aan het unieke en prachtige Putten Bomendorp.

Het slagen van Putten Bomendorp valt of staat met de samenwerking tussen de gemeente, VVV Putten en de lokale ondernemers. Samen met de ambassadeurs van Putten Bomendorp willen we ondernemers en inwoners inspireren deel te nemen zodat dit leidt tot initiatieven ter versterking van het economisch klimaat.

Op de website www.puttenbomendorp.nl worden alle initiatieven getoond. Hier hoort u toch ook bij?! Wilt u uw initiatief voor Putten Bomendorp kosteloos aanmelden? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens, een omschrijving van uw link met Putten Bomendorp (in 150 woorden), een afbeelding en uw logo naar info@vvvputten.nl. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0341) 351 777.

Uitgelicht