Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Kijk voor actuele informatie op www.bereikbaargelderland.nl

  De gemeente Putten publiceert wegafsluitingen vanwege evenementen en werkzaamheden via Twitter en via de provinciale website Bereikbaar Gelderland. U kunt zich op Bereikbaar Gelderland abonneren op de gratis e-mailservice om actuele wegafsluitingen in uw mailbox te ontvangen.

 • Asfalteringswerkzaamheden Stationsstraat

  23 mei 2018

  Vanwege afrondingswerkzaamheden van de Henslare wordt de Stationsstraat, het gedeelte tussen rotonde Stationsstraat, Industrieweg, Jan Nijenhuisstraat en de spoorlijn afgesloten. De werkzaamheden duren 3 dagen, vanaf woensdag 30 mei 2018 tot en met vrijdag 1 juni 2018. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg schoongemaakt voor de laatste asfaltlaag en worden markeringen geplaatst. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer tussen de Industrieweg en de spoorlijn omgeleid en komen er verkeersregelaars op diverse locaties.

 • Afsluiting parkeerterrein Halvinkhuizerweg

  23 mei 2018

  Vanwege een straatvoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd is het parkeerterrein aan de Halvinkhuizerweg woensdag 30 mei 2018 van 12.00 tot 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

 • Afsluiting Harderwijkerstraat

  14 mei 2018

  Vanwege herstelwerkzaamheden aan de rijbaan is de Harderwijkerstraat vanaf maandag 28 tot en met woensdag 30 mei 2018 afgesloten voor doorgaand verkeer. Met borden wordt een omleiding aangegeven.

 • Fietsoversteken Husselerveld en Bijsteren

  07 mei 2018

  Vanaf dinsdag 15 mei 2018 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de fietsoversteken in de woonwijken Husselerveld en Bijsteren. De werkzaamheden duren in totaal ongeveer 8 weken. Er wordt begonnen op de kruising Arendstraat/Mennestraat. De fietsoversteken worden één voor één aangepast. Er worden geen wegen afgesloten.

 • Wegafsluiting vanwege omlegging Broeksteegje

  07 mei 2018

  Vanaf maandag 14 mei tot en met vrijdag 8 juni 2018 worden er werkzaamheden uitgevoerd om het Broeksteegje om te leggen. Hierdoor is de doorgaande route afgesloten en kunnen er stremmingen ontstaan van en naar de Stenenkamerseweg. De omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Afsluiting Voorthuizerstraat

  25 april 2018

  Vanwege de reconstructie van de (kruising) Voorthuizerstraat, tussen de Engweg en de Van Geenstraat, is deze weg afgesloten voor alle verkeer van 23 april 2018 tot en met de zomer 2018.

 • Werkzaamheden Van Oldenbarneveltstraat

  12 maart 2018

  Vanaf maandag 19 tot en met vrijdag 23 maart 2018 worden er op de Van Oldenbarneveltstraat asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden zijn de Van Oldenbarneveltstraat en de zijstraten beperkt bereikbaar (alleen bestemmingsverkeer).

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  23 mei 2018

  Onderstaand overzicht geeft een voorlopige planning van de wegwerkzaamheden in Putten aan. Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning niet altijd haalbaar is. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Uitgelicht