Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Werkzaamheden op de Henslare

  19 februari 2018

  Vanaf maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart 2018 worden er op de Henslare werkzaamheden uitgevoerd. Om veilig te kunnen werken wordt op sommige wegvakken 1 van de 2 rijbanen afwisselend afgesloten. Verkeersregelaars leiden het verkeer dan over het andere wegvak. Uitgangspunt is dat de vertraging telkens zo kort mogelijk duurt. De werkzaamheden kunnen vanwege de weersomstandigheden korter of langer duren.

 • Aanbrengen bewegwijzering Henslare

  12 februari 2018

  Op donderdag 15, vrijdag 16 en maandag 19 februari 2018 wordt op de Henslare de bewegwijzering aangebracht. Om veilig te kunnen werken wordt op sommige wegvakken 1 van de 2 rijbanen afwisselend afgesloten. Verkeersregelaars leiden het verkeer dan over het andere wegvak. Uitgangspunt is dat de vertraging telkens zo kort mogelijk duurt. De werkzaamheden kunnen vanwege de weersomstandigheden korter of langer duren.

 • Garderenseweg tijdelijk open voor het verkeer

  06 februari 2018

  Vanwege de vorst kan de aannemer niet verder met de bestratingswerkzaamheden. Daarom is de Garderenseweg vanaf vandaag (6 februari) weer opengesteld voor het doorgaande verkeer.

 • Bereikbaarheid bedrijven Garderenseweg

  29 januari 2018

  Het eerste deel van de Garderenseweg heeft bijna zijn definitieve vorm gekregen. Komende maanden wordt het laatste deel aangepakt. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van de bedrijven die zijn gevestigd aan de Garderenseweg. De meeste zijn bereikbaar via de Voorthuizerstraat, ditzelfde geldt voor de Gulf. Het tankstation is ook te bereiken via de Prins Bernardlaan.

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  18 december 2017

  In onderstaand tabel vindt u een overzicht van de geplande wegwerkzaamheden in Putten.

 • Informatiekrant Werk aan de weg (PDF, 2,29MB)

  20 juni 2017, pdf, 2MB
 • Kijk voor actuele informatie ook op www.bereikbaargelderland.nl.

Uitgelicht