• Opening Garderenseweg 20 april 2018

Donderdag 26 april 2018 om 15.00 uur gaat de gemeente Putten samen met de bewoners en betrokken partijen de Garderenseweg officieel openstellen voor het verkeer.

• Bestrijding eikenprocessierups 17 april 2018

In Putten komt de eikenprocessierups voor. Deze rups is de larve van een nachtvlinder. Het is een behaarde rups, die van mei tot en met augustus op eikenbomen voorkomt.

• Een teek? Pak ‘m beet! 17 april 2018

Een tekenbeet is meestal onschuldig maar kan u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. Er zijn eenvoudige maatregelen om dat te voorkomen.

• Vacature: Systeembeheerder 18 april 2018

Gemeente Putten zoekt voor de afdeling Dienstverlening een Systeembeheerder voor 36 uur per week.

• Aanpassingen aan de Roosendaalseweg 17 april 2018

Maandag 30 april 2018 start aannemingsmaatschappij Van Gelder met de aanpassing van de fiets-/voetgangersoversteek aan de Roosendaalseweg. Deze werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.