• Gemeente Putten wil jeugdhulp verbeteren 23 februari 2018

De gemeente wil graag dat kinderen en jongeren gezond, veilig en kansrijk kunnen opgroeien tot volwassene. Vaak gaat dit goed, maar soms hebben zij of hun ouders ondersteuning nodig.

• Vacature: Financieel Beleidsmedewerker/Controller 21 februari 2018

Gemeente Putten zoekt voor de afdeling Dienstverlening een Financieel Beleidsmedewerker/Controller voor 36 uur per week.

• WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen 2018 19 februari 2018

Volgende week ontvangt u de WOZ-beschikking en de aanslag gemeentelijke belastingen voor 2018. Het bedrag dat u moet betalen aan onroerende-zaakbelasting is afhankelijk van de waarde van uw woning. In de informatiewijzer, die u bij uw aanslag gemeentelijke belastingen aantreft, vindt u meer informatie over de waardering en de belastingen.

• Toename woninginbraken in Putten 19 februari 2018

Helaas zijn inbrekers momenteel erg actief in de gemeente Putten. De politie doet er alles aan om de woninginbraken te stoppen en verhoogt daarom het aantal controles. De politie heeft uw hulp hard nodig. Ook geeft de politie u graag tips om inbrekers buiten de deur te houden.