Regiovervoer ViaVé voor alle Puttenaren

Woont u in Putten of bezoekt u de gemeente Putten? ViaVé vervoert u graag naar uw bestemming. ViaVé is vervoer van deur tot deur. Het wordt u aangeboden door zes Noord-Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland.

Foto: ViaV´┐Ż bus in PuttenVoor de Wmo-reiziger

Hebt u een Wmo-indicatie voor sociaal recreatief vervoer? Dan kunt u gebruik maken van ViaVé tegen de volgende tarieven (per 1 januari 2018):

• een opstaptarief van € 0,65;
  • € 0,15 per kilometer voor een reisafstand tot maximaal 25 km en voor verder weg gelegen ‘puntbestemmingen’;
  • € 1,50 per kilometer voor reisafstanden tussen 25 en 40 km.

Voor de openbaar vervoerreiziger

Kunt u niet reizen met het reguliere openbaar vervoer, omdat u bijvoorbeeld aangepast vervoer nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van ViaVé tegen de volgende tarieven (per 1 januari 2018):

• een opstaptarief van € 2,95 en € 0,47 per kilometer als het gewone openbaar vervoer niet beschikbaar is;
  • een opstaptarief van € 5,50 en € 0,87 per kilometer wanneer er wel een dergelijk alternatief is.
  • deze tarieven gelden tot een maximale reisafstand van 20 km. Reist u verder dan 20 km (tot maximaal 40 km) dan geldt een kilometertarief van € 1,50.

Reserveren

U kunt 7 dagen per week tussen 06.00 en 01.00 uur gebruik maken van ViaVé. Reserveer uw rit liefst zo vroeg mogelijk, maar minimaal één uur van te voren. Dit kan via telefoonnummer (088) 655 7710 of online op www.viave.nl. Bij de boeking wordt de prijs van de rit vermeld.

Op www.viave.nl vindt u ook informatie over de spelregels, de tarieven en veelgestelde vragen.