Onderhoud drukriolering buitengebied

De gemeente Putten voert jaarlijks onderhoud uit aan de drukrioleringsunits. Deze units vindt u voornamelijk in het buitengebied. Ze zijn groen van kleur en voorzien van een rode lamp. De units zorgen ervoor dat ook woningen in het buitengebied het afvalwater kunnen lozen op het openbaar rioolstelsel. Het onderhoud aan de units wordt regelmatig uitgevoerd om de werking ervan te garanderen. Hierbij wordt o.a. door middel van een reinigingsvoertuig de drukrioleringsunit inwendig schoongespoten en de vrijgekomen vervuiling afgezogen.

Kolkenzuiger van Gemeente PuttenOm dit onderhoud uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat medewerkers van de buitendienst uw perceel kunnen betreden indien nodig. Dit omdat diverse drukrioleringsunits op particulier terrein staan. In de regel bellen de medewerkers altijd aan, maar wanneer u niet thuis bent, zullen zij onder normale omstandigheden toch overgaan tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Het onderhoud van de drukrioleringsunits is gestart op 1 juni 2018 en duurt ongeveer 4 maanden. Gelet op het grote aantal te onderhouden drukrioleringsunits is niet aan te geven wanneer welke unit wordt onderhouden. Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer Aan ’t Goor van de gemeente Putten via telefoonnummer (0341) 359 784.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de gemeente? Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief!