Informatiemarkt WoonGemakPutten - Gezond Leven op 28 maart 2018

In het kader van WoonGemakPutten organiseert de gemeente Putten samen met Stichting Welzijn Putten (SWP) een informatiemarkt over langer zelfstandig thuis wonen en gezond leven.

Zij willen inwoners hiermee bewust maken van de vele mogelijkheden voor preventieve woningaanpassingen om veilig, gezond en comfortabel te blijven wonen.

De informatiemarkt vindt plaats in Stroud op woensdag 28 maart 2018 van 09.30 tot 17.00 uur. De markt is voor iedereen die zijn woning wil verbeteren op comfort, gemak en veiligheid en nieuwsgierig is naar alles wat er te doen is in Putten op het gebied van gezond leven. Lokale bedrijven en organisaties presenteren hun producten en diensten rond deze thema’s. Bezoekers kunnen met hun vragen terecht bij woonadviseurs van SWP, medewerkers van de gemeente (Wmo) en Woningstichting Putten. Verder worden workshops, lezingen en presentaties gegeven over inbraak- en brandpreventie, slimme en handige verbeteringen voor thuis, woontechnologie, gezond bewegen en valpreventie, wonen in een woonzorgcomplex en OZOverbindzorg. Het workshopprogramma is vanaf 21 maart 2018 te vinden op www.woongemakputten.nl en op de gemeentelijke informatiepagina in het Puttens Weekblad.

Gratis woonadvies op maat

Het is mogelijk om een gratis advies op maat aan te vragen van een vrijwillige woonadviseur van SWP. Dit kan via de website www.woongemakputten.nl of door te bellen met SWP via telefoonnummer (0341) 357 078. Via de website is het ook mogelijk om een woning zelf (online) te testen via de Gelderse Huistest.

WoonGemakPutten is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Welzijn Putten, wijkverpleegkundigen Putten, Woningstichting Putten, Participatieraad en gemeente Putten.

Uitgelicht