Huldiging sportkampioenen op woensdag 20 juni 2018

Het afgelopen sportseizoen zijn er in de gemeente Putten, zowel in teamverband als individueel, weer een groot aantal kampioenschappen behaald. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele sporters, jong en oud, huldigt de gemeente jaarlijks onze kampioenen tijdens een officiële bijeenkomst.

Huldigingen sportkampioenenDe huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt plaats op woensdag 20 juni 2018 in Sporthal de Meeuwen. De huldiging begint om 18.00 uur. De kampioenen worden gehuldigd door de heer G. Priem, wethouder Sportzaken. Om de organisatie soepel te laten verlopen, verzoekt de gemeente iedereen uiterlijk 17.50 uur aanwezig te zijn.

Ook dit jaar belooft de huldiging een mooi en groots spektakel te worden. Er zijn zelfs zoveel kampioenen dat ze in twee rondes gehuldigd worden. Tussen de huldigingen door worden er verschillende sportfilmpjes getoond en zijn er sportieve optredens en demonstraties.

Na de huldiging is er voor de kampioenen, familie, bestuursleden en sponsoren gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en hapje. Omstreeks 20.30 uur zal deze feestelijke gebeurtenis afgelopen zijn.

• 17.45 uur - Sporthal de Meeuwen open
  • 18.00 uur - Start officiële huldiging sportkampioenen - Ceremonie 1
  • 18.45 uur - Gelegenheid voor ouders/familie om een groepsfoto te maken en tijd voor een drankje
  • 19.15 uur - Start officiële huldiging sportkampioenen - Ceremonie 2
  • 20.00 uur - Gelegenheid is voor ouders/familie om een groepsfoto te maken en tijd voor een drankje
  • 20.30 uur - Einde

Overzicht sportkampioenen 2017-2018

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de gemeente? Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief!