Dromenlab Putten voor recreatieondernemers

Toerisme is belangrijk voor de Puttense economie. Jaarlijks overnachten rond de 400.000 gasten in onze gemeente en ontvangen we 1.500 vaste gasten. Ook verwelkomen we ieder jaar zo’n 100.000 fietsers, wandelaars en strandbezoekers voor een dagbezoek. In de toeristische sector hebben ongeveer 800 mensen een baan.

Bijeenkomst 8 februari

Tijdens de interactieve en creatieve bijeenkomst ‘Dromenlab Putten’ staat het toerisme in Putten centraal. Vragen waar we samen met de toeristische sector een antwoord op willen vinden zijn: Wie zijn onze gasten? Wie willen we graag als gast? Hoe ervaren en zien zij Putten? Hoe zien wij Putten? Welke verhalen vertellen we onze gasten? Welke kansen zijn er? En welke acties kunnen we (samen) ondernemen? De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 februari 2018.

Denk en werk mee in het dromenlab

Bent u actief in de toeristische sector en denkt en werkt u graag mee? Neem dan contact op met Sylvie Uenk van de gemeente Putten via telefoonnummer 06 573 37 635 of e-mail suenk@putten.nl. Dromenlab Putten wordt georganiseerd door de gemeente Putten en VVV Putten in samenwerking met bureau De Plekkenmakers.