Afvalinzameling 2018

In de periode van 11 t/m 22 december is de Afvalwijzer 2018 verspreid. Hebt u de afvalwijzer niet ontvangen? De inzameldata voor uw adres kunt u ook vinden op www.mijnafvalwijzer.nl en via de Afvalapp ‘Afvalwijzer’ van AddComm. Als u de Afvalwijzer 2018 liever op papier wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het Meldpunt, telefoonnummer (0341) 359 686.

Meldingen

Via de Afvalapp of www.mijnafvalwijzer.nl kunt u notificaties instellen. U ontvangt dan op uw mobiele telefoon, tablet of via e-mail een melding om uw afval aan de weg te zetten.

Afval ABC

Op www.mijnafvalwijzer.nl of in de Afvalapp leest u meer informatie over de inzameling van de diverse afvalstromen. U vindt hier ook het AfvalABC. Als u iets wilt weggooien, maar u weet niet bij welke afvalstroom het hoort, dan typt u het woord in het zoekveld bij AfvalABC en de juiste afvalstroom wordt getoond.

Putten maakt zich er sterk voor om 90% van het afval opnieuw te gebruiken. Dit komt overeen met maximaal 30 kg restafval per inwoner. Met uw hulp is het mogelijk deze doelstelling te halen.

Uitgelicht