Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Fietstunnel Husselerveld (Nijkerkerstraat)

  12 december 2017

  Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de fietstunnel naar woonwijk Husselerveld (onder de Nijkerkerstraat door) van dinsdag 19 december tot en met vrijdag 22 december 2017 afgesloten voor fietsers en voetgangers. De omleidingsroute wordt door middel van borden aangegeven.

 • Kiefveldersteeg

  12 december 2017

  De gemeente gaat op de Kiefveldersteeg een drempel en een plateau aanleggen. De uitvoering staat gepland voor 14 december tot en met 22 december 2017, afhankelijk van het weer. De Kiefveldersteeg is in die periode voor doorgaand verkeer gestremd. Het verkeer wordt omgeleid via borden. Aanwonenden van de Kiefveldersteeg en bezoekers voor de Mariahoeve hebben toegang vanaf de Waterweg of de Vanenburgerallee. Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen met de heer T. Krist, opzichter gemeente Putten, via telefoonnummer 06 223 78 058.

 • Werkzaamheden Garderenseweg

  28 november 2017

  Dinsdag 28 november zijn wij begonnen met opbreekwerkzaamheden aan de volgende fase van de Garderenseweg.

 • Tijdelijke omleiding Stenenkamerseweg

  27 november 2017

  Het noordelijke gedeelte van de Henslare wordt binnenkort aangesloten op het zuidelijke gedeelte van de Henslare. Dit vindt plaats nabij de Stenenkamerseweg. Daarom zal het verkeer van en naar de Stenenkamerseweg vanaf maandag 4 december 2017 gebruik moeten maken van het Broeksteegje (die voor 4 december geasfalteerd wordt) en de rotonde Gildengoed. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 • Afsluiting Garderenseweg

  06 november 2017

  Vanwege de reconstructie van de Garderenseweg, tussen de Voorthuizerstraat en de Calcariaweg, is deze weg afgesloten voor alle verkeer. De Garderenseweg wordt in fasen heringericht. Zowel fiets- als autoverkeer met bestemming Garderenseweg en omgeving, wordt door middel van borden omgeleid via verschillende omleidingsroutes, verdeeld over de hele uitvoeringsfase.

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  21 september 2017

  In onderstaand tabel vindt u een overzicht van de geplande wegwerkzaamheden in Putten tot 2019.

 • Informatiekrant Werk aan de weg (PDF, 2,29MB)

  20 juni 2017, pdf, 2MB
 • Kijk voor actuele informatie ook op www.bereikbaargelderland.nl.

Uitgelicht