Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Afsluiting wegen i.v.m. rioleringswerkzaamheden

  24 april 2017

  In verband met rioleringswerkzaamheden worden enkele wegen tijdelijk afgesloten. Op maandag 1 mei en dinsdag 2 mei wordt de Gebbekuillaan, gedeelte tussen de Gaderenseweg en de Pinnenburgerweg afgesloten. Op donderdag 4 mei wordt de Bosrand, gedeelte tussen de Garderenseweg en de Margrietlaan afgesloten. Van maandag 8 mei tot en met donderdag 11 mei wordt de Van Damstraat, gedeelte tussen de Veldstraat en de Da Costastraat afgesloten. Het eenrichtingsverkeer in de Van Damstraat wordt gedurende die periode opgeheven zodat de Van Damhof bereikbaar blijft.

 • Afsluiting wegen tijdens Koningsdag

  18 april 2017

  In verband met diverse activiteiten op Koningsdag (woensdag 27 april 2017) worden de volgende wegen afgesloten voor het verkeer: Achterstraat (direct na oostelijke ingang Gervenhof tot Kerkstraat na afloop van de optocht), Bakkerstraat (direct na ingang parkeerterrein achter de Andreaskerk tot de Kerkstraat), Dorpsstraat (gedeelte Kerkstraat-Weverstraat), Fontanusplein, Garderenseweg (direct na ingang parkeerterrein achter de Andreaskerk tot de Bakkerstraat), Kelnarijstraat (gedeelte Brinkstraat-Kerkplein), Kerkplein (inclusief weggedeelte), Kerkstraat (gedeelte Dorpsstraat-Bakkerstraat), Kerkstraat (gedeelte Achterstraat-Engweg na afloop van de optocht), Krommestraat, Molenstraat (gedeelte Dorpsstraat-Achterstraat), Molenstraat (direct na ingang Gervenhof tot de Achterstraat na afloop van de optocht), Papiermakerstraat (gedeelte Kelnarijstraat-Weverstraat), Poststraat, Verlengde Dorpsstraat (gedeelte Bakkerstaat-Dorpsstraat), Weverstraat, een gedeelte van het parkeerterrein bij sporthal de Putter Eng.
  In verband met het inrichten van het plein, wordt het oostelijke gedeelte van het Kerkplein al vanaf dinsdag(avond) 26 april 2017 - na het sluiten van de winkels - afgezet. Daarbij wordt de Brinkstraat (gedeelte Papiermakerstraat-Kelnarijstraat) op Koningsdag van 22.00 tot 23.30 uur afgesloten voor het verkeer in verband met het vuurwerk.

 • Kijk voor actuele informatie ook op www.bereikbaargelderland.nl.

Uitgelicht