Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Afsluiting Van Oldenbarneveltstraat voor doorgaand verkeer

  09 oktober 2017

  Wegenbouwbedrijf Schagen Infra uit Hasselt start op maandag 16 oktober met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Van Oldenbarneveltstraat. Er wordt begonnen aan de noordkant (molenzijde). Dit houdt in dat de Van Oldenbarneveltstraat en de zijstraten vanaf dat moment alleen vanaf de zuidkant (sportparkzijde) bereikbaar zijn. Direct aanwonenden worden hierover door de aannemer geïnformeerd. Volgens planning is het werk half december klaar.

 • Rioleringswerkzaamheden

  09 oktober 2017

  Vanwege rioleringswerkzaamheden (aanbrengen verticale infiltratievoorzieningen) is van 11 t/m 13 oktober verkeershinder te verwachten voor gemotoriseerd verkeer. Het betreft halve wegafzettingen tussen 07.00 en 18.00 uur op de volgende wegen:

 • Afsluiting Garderenseweg

  09 oktober 2017

  Vanwege de reconstructie van de Garderenseweg, tussen de Voorthuizerstraat en de Calcariaweg, is deze weg afgesloten voor alle verkeer. De Garderenseweg wordt in fasen heringericht. Zowel fiets- als autoverkeer met bestemming Garderenseweg en omgeving, wordt door middel van borden omgeleid via verschillende omleidingsroutes, verdeeld over de hele uitvoeringsfase.

 • Afsluiting fietspad Postweg

  02 oktober 2017

  Het fietspad langs de Postweg vanaf de Julianalaan tot aan de Laak wordt voorzien van een betonverharding. Daarom is dit deel van het fietspad van 4 t/m 27 oktober afgesloten.

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  21 september 2017

  In onderstaand tabel vindt u een overzicht van de geplande wegwerkzaamheden in Putten tot 2019.

 • Tijdelijke verkeersmaatregel Stationsstraat-West

  11 juli 2017

  In verband met reconstructie van het westelijk deel van de Stationsstraat tussen de Industrieweg en de spoorlijn, wordt deze weg in fasen worden afgesloten voor alle verkeer.

 • Informatiekrant Werk aan de weg (PDF, 2,29MB)

  20 juni 2017, pdf, 2MB
 • Kijk voor actuele informatie ook op www.bereikbaargelderland.nl.

Uitgelicht