Laatste nieuws

• Drie inwoners van Putten hebben een Koninklijke onderscheiding ontvangen 26 april 2017

Woensdag 26 april 2017 was de jaarlijkse lintjesregen. Burgemeester Lambooij mocht op deze dag een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uitreiken aan mevrouw G.L. van Looijengoed-Keijzer, mevrouw T.A.M. Verbeek-Pepers en mevrouw J.G. van den Brink-Leij.

• Ouders en belanghebbenden praten mee over jeugdhulp Noord-Veluwe 26 april 2017

Toegankelijke zorg, de samenwerking tussen jeugdhulp en onderwijs of het centraal stellen van de hulpbehoevende jongere. Inwoners, scholen en instellingen in de regio Noord-Veluwe hebben er een mening over.

• Reconstructie Roosendaalseweg 26 april 2017

Ongeveer een half jaar geleden is de reconstructie van de Roosendaalseweg afgerond. Naast positieve reacties hebben wij meldingen over (te) smalle parkeerplaatsen en kapotte autospiegels ontvangen. Graag geven wij hierbij een korte uitleg over de nieuwe situatie en de breedte van de parkeerplaatsen.

• Hebt u de aanslag gemeentelijke belasting 2017 al betaald? 26 april 2017

Vanaf 2017 is het mogelijk om de aanslag gemeentelijke belastingen 2017 via MijnOverheid te ontvangen.

• In verband met de feestdagen... 26 april 2017

In verband met de komende feestdagen zijn er wijzigingen in de dienstverlening.

• Bevrijdingsvuur naar Putten 26 april 2017

Al jaren is het een traditie dat gemeenten het Bevrijdingsvuur gaan ophalen in Wageningen. In de stad waar het einde van de Tweede Wereldoorlog officieel zijn einde kende, wordt jaarlijks in de nacht van 4 op 5 mei het Bevrijdingsvuur ontstoken.

• Rioolrenovatie ten oosten van Harderwijkerstraat/Voorthuizerstraat 26 april 2017

De gemeente Putten heeft in het kader van de uitvoering van het GRP (Gemeentelijk RioleringsPlan) inspecties aan hoofdrioleringen verricht. Uit deze inspecties is gebleken dat onderhoud aan diverse riolen op korte termijn noodzakelijk is.

• Workshop 'Stoppen met roken' 24 april 2017

In samenwerking met de gemeente Harderwijk en het ziekenhuis St. Jansdal organiseert Zorggroep Medicamus een cursus ‘Stoppen met roken’. Samen slaan zij de handen ineen om rokers van hun verslaving af te helpen. Ook schaatsster Marianne Timmer ondersteunt het initiatief.

• Dieren voeren in de Groene Scheg 25 april 2017

In de Groene Scheg kunt u heerlijk wandelen, spelen en de schapen en geiten voeren. Wij willen u vragen het voeren van de dieren wel met mate en met het juiste voedsel te doen.

• Bewonersavond over kruispunt Garderenseweg/Calcariaweg/Bosrand 25 april 2017

Maandag 1 mei 2017 is er een bewonersavond over de herinrichting van het kruispunt Garderenseweg/Calcariaweg/Bosrand. De avond wordt gehouden in Stroud Putten, Brinkstraat 91, en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur).

• Nationale Herdenking bij monument aan de Engweg 21 april 2017

Op donderdag 4 mei 2017 vindt de Nationale Herdenking in Putten plaats bij het monument op de Oude Algemene Begraafplaats aan de Engweg/Molenstraat.

• Ondernemer gezocht voor camperlocatie 13 april 2017

Het college van burgemeester en wethouders wil graag aan een ondernemer de kans bieden om in het centrum van Putten een camperlocatie te ontwikkelen en te exploiteren.