• Kijkdag gevonden fietsen 22 maart 2017

De gemeente Putten houdt zaterdag 8 april 2017 een fietskijkdag. Iedereen die een fiets is kwijtgeraakt, kan tussen 09.00 en 10.30 uur komen kijken of de vermiste fiets bij het politiebureau aan de Brinkstraat 67/69 staat.

• Definitief ontwerp Herinrichting groen omgeving nieuwe rotondes Van Geenstraat 22 maart 2017

Het definitief ontwerp voor herinrichting van het groen in de omgeving van de nieuwe rotondes Van Geenstraat is vastgesteld. Het ontwerp is tot stand gekomen met inbreng van bewoners die tijdens de inloopavond van 8 december 2016 aanwezig waren.

• Brandveilig klussen: voorkom ongelukken 22 maart 2017

In elk huishouden wordt er weleens geklust. Maar bent u u ook bewust van het brandgevaar tijdens het klussen? In de haast of door onoplettendheid is een foutje zo gemaakt. Met soms ernstige of zelfs fatale gevolgen. Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland raadt u aan veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Zeker als u werkt met brandgevaarlijke stoffen.

• Onderzoeken bij nieuwe woonwijk Rimpeler 20 maart 2017

De gemeente Putten is bezig met de ontwikkeling van de woonwijk Rimpeler, die globaal ligt tussen de Stationsstraat, de wijken Husselerveld en Bijsteren en de toekomstige Henslare. Dinsdag 7 februari 2017 is er een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis geweest, waar de gemeente de eerste ideeën en plannen voor deze nieuwe woonwijk bekend heeft maakt.

• Puttense inwoners gaan samen aan de slag tijdens de opschoondag 17 maart 2017

Zaterdag 25 maart 2017 is de jaarlijkse Landelijke Opschoondag. Ook de gemeente Putten doet weer mee met Nederlands grootste schoonmaakactie. Het doel van de opschoondag is om samen onze mooie gemeente een voorjaarsschoonmaak te geven.