Uitzending Pipo de Clown opgenomen in Putten

Na 37 jaar komt Pipo de Clown terug op tv met een goednieuwe serie: ‘De nieuwe avonturen van Pipo’, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Op maandag 16 oktober starten de spannende avonturen van Pipo bij RTL Telekids. Vrijdag 20 oktober wordt de aflevering uitgezonden die is opgenomen in Putten.

Jonger, sneller en kleurrijker; Pipo krijgt een nieuw jasje. Maar zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de nieuwe serie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder.

In elke aflevering van de tv-serie bezoeken Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland, waarbij ze de meest unieke plekjes van de streek aandoen. Op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen spelen. Zo is Pipo ook terecht gekomen bij het mooie Landgoed Schovenhorst in Putten. Leerlingen van de Gabriëlschool waren als publiek bij de opname aanwezig.

‘De nieuwe avonturen van Pipo’ is vanaf maandag 16 oktober elke doordeweekse dag rond 08.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.Alle afleveringen zijn ook te bekijken via de Telekids app.

Foto van Pipo de Clown bij landgoed Schovenhorst in Putten

Fotograaf: Wim Lanser.

Uitgelicht