Tegemoetkoming chronisch zieken

Inwoners van de gemeente Putten met een chronische ziekte of beperking kunnen eenmaal per kalenderjaar een tegemoetkoming van € 200,00 aanvragen. Het betreft een tegemoetkoming die iemand krijgt als gevolg van een handicap of ziekte.

Aanvraag inleveren

U kunt uw aanvraagformulier tot en met 31 december 2017 inleveren. Het aanvraagformulier en de criteria voor de tegemoetkoming vindt u op www.putten.nl/tegemoetkoming. U kunt ook een exemplaar ophalen bij het loket Samenleving in het gemeentehuis.

Tegemoetkoming kosten gehandicaptenparkeerkaart

Naast de tegemoetkoming chronisch zieken komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten voor de gehandicaptenparkeerkaart. Dit betreft inwoners van de gemeente Putten die in 2017 kosten voor deze kaart hebben gemaakt.

Neem bij vragen contact op

Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het loket Samenleving. Het telefoonnummer is (0341) 359 646. Het loket is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.