Sportkampioenen: Meld je aan!

De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt dit jaar plaats op woensdagavond 14 juni 2017.

Aanmelden

Bent u aangesloten bij een Puttense vereniging geef u dan op via uw sportvereniging. Sportverenigingen en/of individuele sporters die geen uitnodiging via de e-mail ontvangen hebben, worden via deze publicatie op de hoogte gesteld van de huldiging en de criteria waaraan moet worden voldaan. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 1 juni 2017 via het online aanmeldformulier.

Criteria Sportkampioenen

• Bij de jeugd tot en met 12 jaar (of tot en met C-jeugd) komt elke sporter en/of team, ongeacht het niveau, in aanmerking om gehuldigd te worden. Om in aanmerking te komen voor deze huldiging moet er sprake zijn van een behaald kampioenschap in het seizoen 2016/2017.
  • Vanaf 12 jaar (of vanaf B-jeugd) komen sporters in aanmerking als er sprake is van een kampioenschap dat is behaald door het hoogste (standaard) dames/meisjes- en of heren/jongensteam van uw vereniging in het seizoen 2016/2017. Aansprekende resultaten van deze teams (bijvoorbeeld bekerwinst dan wel een provinciaal, regionaal of Nederlands kampioenschap) komen ook in aanmerking.
  • Bij individuele sporters moet een districts-, provinciaal-, Nederlands of vergelijkbaar kampioenschap behaald zijn. Het spreekt voor zich dat Europese, Wereld- en/of Olympische kampioenen, als die binnen de gelederen van de Puttense samenleving vertoeven, uiteraard in aanmerking komen. Hiervoor geldt als criterium het behalen van een medaille.

Informatie

Als u twijfelt of een in het afgelopen seizoen behaald kampioenschap door een team of een individuele sporter voor deze huldiging in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met JongPutten. Lisette van de Kieft, telefoonnummer 06 309 94 018 of Tom Dokter, 06 281 08 745.