Regiovervoer ViaVé voor alle Puttenaren

Woont u in Putten of bezoekt u de gemeente Putten? ViaVé vervoert u graag naar uw bestemming.

Foto van de bus van ViaV?ViaVé is vervoer van deur tot deur. Het wordt u aangeboden door zes Noord-Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland.

Voor de Wmo-reiziger

Hebt u een Wmo-indicatie voor sociaal recreatief vervoer, dan kunt u gebruik maken van ViaVé tegen de volgende tarieven (per 1 januari 2017): een opstaptarief van € 0,60 en € 0,15 per km voor een reisafstand tot maximaal 25 km. Voor reisafstanden tussen 25 en 40 km betaalt u € 1,50 per km.

Voor de openbaar vervoer reiziger

Kunt u uw reis niet maken met het reguliere openbaar vervoer? Iedereen kan van ViaVé gebruik maken.

• Als u naar een locatie reist, waar het gewone openbaar vervoer niet beschikbaar is, dan gelden de volgende tarieven (per 1 januari 2017): een opstaptarief van € 2,95 en € 0,46 per km voor de eerste 20 km.
  • Wilt u naar een locatie die wel met het openbaar vervoer bereikbaar is, maar u kiest er voor om toch gebruik te maken van ViaVé, dan zijn de tarieven hoger. Namelijk (per 1 januari 2017): een opstaptarief van € 5,50 en € 0,86 per km voor de eerste 20 km.

Vanaf 20 km en tot maximaal 40 km geldt altijd een km-tarief van € 1,50.

Reserveren

U kunt 7 dagen per week tussen 06.00 en 01.00 uur gebruik maken van ViaVé. Reserveer uw rit liefst zo vroeg mogelijk, maar minimaal één uur van te voren. Dit kan via telefoonnummer (088) 655 7710 of online op www.viave.nl. Bij de boeking wordt de prijs van de rit vermeld.

Op www.viave.nl vindt u ook informatie over de spelregels, de tarieven en veelgestelde vragen.