Puttense inwoners gaan samen aan de slag tijdens de opschoondag

Zaterdag 25 maart 2017 is de jaarlijkse Landelijke Opschoondag. Ook de gemeente Putten doet weer mee met Nederlands grootste schoonmaakactie. Het doel van de opschoondag is om samen onze mooie gemeente een voorjaarsschoonmaak te geven.

Op 25 maart zullen ruim 350 inwoners van Putten in verschillende groepen actief zijn tijdens de landelijke opschoondag. Stichting Natuur- en Milieubescherming, de jachtopzieners, de Hervormde Kerk, de Wandelclub, Stichting Grensverleggende Talenten en diverse bewonersgroepen uit de buurtschappen Huinen, Krachtighuizen, Diermen en Koudhoorn doen natuurlijk weer mee. Kon-Tiki gaat met een grote groep scouts aan de slag. Het Christelijk College Groevenbeek startte zelfs al op 10 maart 2017.

Daarnaast lopen ook weer veel individuele inwoners en vertegenwoordigers van de Puttense politiek mee. Zij starten om 09.00 uur bij het gemeentehuis en worden door wethouder Koekkoek welkom geheten.

Inwoners die zich nog niet hebben opgegeven, maar wel willen meehelpen, kunnen zich zaterdagochtend om 09.00 melden bij het gemeentehuis.