Inloopavond over groeninrichting Henslare en Stationsstraat-West

Bij goede weersomstandigheden wordt de Henslare over een aantal weken in gebruik genomen. In februari 2018 start de aanleg van de beplanting. Hiervoor heeft Bureau Maris uit Zeewolde een concept plan ontwikkeld. Wilt u dit plan inzien en ideeën aanreiken voor het definitieve groenplan? Dan bent u van harte welkom tijdens de inloopavond op dinsdag 12 december 2017 tussen 19.00 en 20.30 uur in de trouwzaal van het gemeentehuis.

Uw ideeën en suggesties zijn welkom

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u kennis nemen van het concept groenplan voor het aanbrengen van de beplanting. U kunt spreken met medewerkers van Bureau Maris uit Zeewolde en de gemeente Putten. Uw opmerkingen kunt u tijdens de inloopavond zowel mondeling als schriftelijk doorgeven. Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, maar hebt u wel ideeën en suggesties? U kunt altijd een e-mail sturen naar info@putten.nl.