College wil in gesprek met inwoners

Het college van burgemeester en wethouders van Putten wil graag met de Puttense inwoners in gesprek.

Inmiddels zijn twee wijkavonden georganiseerd door de buurtverenigingen INTBOS en Krachtighuizen. Het leverde twee mooie avonden op met een goed gesprek over wat er leeft in de wijk en wat anders en beter kan (en moet). Inmiddels wordt er volop gewerkt aan deze verbeteringen en dit gebeurt uiteraard in samenwerking tussen bewoners en de gemeente.

Wilt u ook een wijkavond met het college?

Het college wil graag samen met u méér van dit soort avonden organiseren. Welke wijk, buurt of straat neemt het initiatief om in gesprek te gaan met het college? Inwoners die dit willen, kunnen een aanmeldformulier invullen op www.putten.nl/wijkavond of contact opnemen met de heer G. van Meulen, telefoonnummer (0341) 359 650. De gemeente neemt dan contact met u op om samen een wijkavond te organiseren.